Despre noi

Agentia de turism touroperatoare EUROPATUR isi desfasoara activitatea de 15 ani in CLUJ NAPOCA , fiind infiintata  la data de 11.02.2005 . Aceasta ofera cu profesionalism si amabilitate o gama variata de servicii turistice  atat in tara cat si in strainatate.

EUROPATUR ofera servicii turistice variate pentru toate categoriile de varsta :turism intern.turism extern,cazari individuale si de grup, ,rezervari bilete de avion ,sejururi si circuite,tabere si excursii,croaziere si asigurari medicale.

Agentia noastra colaboreaza cu peste 100 de parteneri, oferind astfel pachete turistice atent selectate si verificate  . Turistii au posibilitatea de a alege cea mai buna solutie in orice situatie.

Oferim pachete turistice complexe, rezervarile la hoteluri si pensiuni in tara, biletele de odihna si tratament , oferind plata serviciilor turistice interne  cu VOUCHERE /CARD DE VACANTA :SODEXO, EDENRED , CHEQUE VACANCES .

TURISM INTERN vacante in toate statiunile litoralului Marii Negre, odihna si tratament in toate statiunile montane si balneoclimaterice, excursii si tabere pentru elevi si studenti,excursii tematice, transport turistic cu autocare si microbuze, programe turistice de weekend.

TURISM EXTERN sejururi in: Grecia,Cipru, Turcia, Croatia, Spania, Italia, Malta, Bulgaria, Egipt,Tunisia, Franta, Israel, destinatii exotice  si multe alte destinatii pe care le recomandam in urma participarii agentilor nostri la  INFO TRIPURILE organizate .

CROAZIERE - Colaboram cu toate liniile de croaziera ce au destinatii in toata lumea.

TICKETING - Bilete de avion catre toate destinatiile

ALTE SERVICII - Asigurari medicale si storno pentru calatorii in tara si strainatate cu urmatorii parteneri: MONDIAL ASSISTANCE , GENERALI, GOTHAER.